Tätä viiniä valmistetaan Tempranillo-lajikkeen omistamien viinitarhojen sekä Garnacha-lajikkeen viinitarhojen rypäleistä. Lajikejako: 70 % Tempranillo, 30 % Garnacha. Valmistus: Rypäleet poistettu varresta ruostumattomasta teräksestä, ja liotus kestää kuukauden.
MAISTAMISMUISTIO: Nuori punaviini on kirsikanvärinen, jossa on kirkkaan violetit reunat.
NOKASSA: Se on laaja, voimakkailla punamarja- ja mustikkatuoksuilla. Hyvä intensiivisyys.
SUUSSA: Se on maukas, raikas, kestävä ja erittäin hedelmäinen.
Logistiikka:
· 12 Yksikköä laatikossa.
· 60 Laatikkua eurooppalaisella lavalla.
· 720 Yksikköä eurooppalaisella lavalla.
Minimimäärä: 1 eurooppalainen lava.
Verot eivät sisälly hintaan.
Kysy tarjousta yhteystiedoista.
Pyydämme välittäjiä ja uteliaita pidättäytymään.
Ei myydä yksityishenkilöille missään olosuhteissa.
Tarjous vain ammattilaisille tukkumyyntiin kansallista jakelua, ravintoloita tai Horeca-kanavaa varten.
Asiakaspalveluaika: Maanantaista Perjantaihin. Aamuisin 8:00–14:00.
{"Ageing":"12 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä.","First vintage":"1994","Wine type":"Punaviini. Crianza","Fermentation":"Ruostumattomassa terästankissa","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Käsin poimittu. Lokakuu 2015","Colour":"Syvä punainen väri, jossa on vaaleita ruskeita sävyjä.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl ja 1.5 Lt","Soil":"kalkkikivimarlit","Nº of bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75 L","Taste":"Hyvä tasapaino suussa, jossa happo ja tanniinit ovat harmoniassa. Pitkä, puhdas ja aromaattinen jälkimaku mausteisella luonteella.","Aroma":"Nokassa hyvin integroitunut vanilja ja kaneli mustikoiden ja luumujen kanssa.","Farming":"Luomuviljely","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}
Lajike: Tempranillo 100%
Istutusaika: 1982
Juuri: Richter 110 ja Chasela 41
Korkeus: 537 metriä
Alkoholi: 14,5º
Pinta-ala: 3,6 ha
Koulutus: Pensaspöytä
Istutusväli: 2,35 x 1,20 m
Pullotus: Tammikuu 2021
Tuotanto: 987 pulloa. 5.500 kg/ha (Tempranillon sallittu sato on 6.500 kg/ha)
2018
SADONKORJUU
Käsin poimittu 12 kg laatikoissa.
VIININ VALMISTUS
Käsin riivitty ja käynyt 1.500 l ruostumattomassa teräsvadissa.
Malo-laktinen käyminen uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Kypsytetty omassa sakassaan 25 kuukautta.
Meidän viinitilallamme ei käytetä tai käytetään hyvin vähän batonnagea, sillä suojaus hapettumiselta tapahtuu luonnollisesti noin 5 cm sakalla jokaisessa tynnyrissä.
MAISTAMISMUISTIO
Tiramisu - kahvi, kerma ja kaakaon vivahteet. Voimakas, hyvin rakenteellinen ja pyöreä suutuntuma, joka jättää pitkäkestoisen jälkimaun. Iloisesti täydentäisi kokoelmaa moniksi vuosiksi eteenpäin.
Lajike: Viura 100%
Istutusvuosi: 1948
Juuri: Rupestris de lot, yksi vanhimmista olemassa olevista juuristosta
Korkeus: 525 metriä
Alkoholi: 13,5º
Pinta-ala: 1,1 Ha
Käyttöjärjestelmä: Pensaspensaat
Istutuskehys: 1,80 x 1 m (erittäin epätavallinen)
Pullo: 17. syyskuuta 2019
Tuotanto: 1.632 pulloa, 5.500 kg/Ha (Viuran sallittu sato on 8.520 kg/Ha)
SADONKORJUU
Käsin kerätty 2.000 kg ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kylpyammeessa.
VIININ VALMISTUS
Kun viini saapuu viinitilalle, se puristetaan heti ja käy fermentoituna ranskalaisissa tammitynnyreissä. Siirretään ja kypsytetään 7 kuukautta samassa tynnyrissä viikoittaisella batonnage-menettelyllä.
MAISTAMISMUISTIO
Puhtaan, kirkkaan lähes läpinäkyvän värin. Tuoksussa on liperiä, puumaisia nuotteja ja greippiaromeja. Tuoksuva ja maukas, suussa se on pyöreä ja tasapainoinen miellyttävällä jälkimaulla.
Viini: Valkoviini
Istutusvuosi: 1948
Lajike: Viura 100%
Alkoholipitoisuus: 13,5º
Tuotanto: 1632 pulloa